Webinars

EERSTVOLGENDE WEBINAR

Mobility Meet-Up: E-trucks in de praktijk
Elektrische vrachtwagens hebben de toekomst. Ze zijn uitstootvrij, goedkoop in onderhoud, stil en goed voor het imago. Wel zijn ze nog duur in aanschaf. Vanaf 1 juni kunnen bedrijven bij aanschaf echter de subsidie AanZET aanvragen. Daarmee wordt de totale kostprijs van een e-truck definitief lager dan die van een diesel. Nieuwsgierig als wij zijn, gaan wij in aanloop naar dezenieuwe situatie met ervaringsdeskundigen in gesprek. 

WEBINAR TERUGKIJKEN

Prefab in Renovatie- en transformatieprojecten
Tijdens dit webinar werd ten tijde van vakbeurs RENOVATIE gekeken naar de rol van prefab in de renovatie- en transformatie opgave, welke werd toegelicht vanuit de corporatiekant. 

KIJK HIERONDER NOG MEER WEBINARS TERUG

TOONAANGEVENDE WEBINARS: HAAKT U AAN?

Wij van Platform PREFAB, timmeren altijd aan de weg met nieuwe en verbeterde b2b diensten. Zo behoort tegenwoordig tot ons portfolio ook Studio54, van waaruit wij sinds enige tijd toonaangevende webinars streamen.

Partnerships
Bent u of is uw onderneming actief binnen prefabricage, industrieel en modulair bouwen? Dan is wellicht een samenwerking interessant. U brengt dan uw bedrijf, product of dienst effectief – en precies zoals u voor ogen heeft – onder de aandacht van een specifiek geïnteresseerd publiek. Afhankelijk van uw eventuele keuze (pitch, content of thema partner), maakt u binnen de kaders van het betreffende webinar aanspraak op spreektijd, zichtbaarheid, content en leads.

Leuk om mee te doen aan de Mobility Meet-Up. Naar aanleiding van het webinar heb ik over 2 weken meteen al een afspraak staan met de adviseur bouwlogistiek van één van de grote gemeenten! Die had ook meegekeken. Er volgen dus nu al leuke dingen uit! 

SANDER HOUTENBOS

DIRECTEUR EN MEDE-EIGENAAR BIJ WEVER BOUWGROEP B.V.