Webinars

EERSTVOLGENDE WEBINAR

Het stikstofprobleem in de bouw te lijf met prefab en zero emission logistiek
De Raad van State oordeelde onlangs dat ook stikstof die vrijkomt tijdens de bouw, moet worden meegenomen in uitstootberekeningen. De gevolgen van deze uitspraak baren bouwbedrijven, gemeenten en opdrachtgevers grote zorgen. Tijdens het webinar zullen vragen worden behandeld als: welke toepassingen zijn reeds beschikbaar, qua preabricage en conceptueel bouwen? Wat zijn de ontwikkelingen in zero emission transport en logistiek en hoe creër je een zero emission bouwplaats! Meld jezelf hieronder aan!

WEBINAR TERUGKIJKEN

Het stikstofprobleem in de bouw te lijf met prefab en zero emission logistiek
De Raad van State oordeelde onlangs dat ook stikstof die vrijkomt tijdens de bouw, moet worden meegenomen in uitstootberekeningen. De gevolgen van deze uitspraak baren bouwbedrijven, gemeenten en opdrachtgevers grote zorgen. Tijdens het webinar worden de ontwikkelingen in zero emission transport en logistiek besproken, maar ook hoe je een zero emission bouwplaats creërt!

KIJK HIERONDER NOG MEER WEBINARS TERUG

TOONAANGEVENDE WEBINARS: HAAKT U AAN?

Wij van Platform PREFAB, timmeren altijd aan de weg met nieuwe en verbeterde b2b diensten. Zo behoort tegenwoordig tot ons portfolio ook Studio54, van waaruit wij sinds enige tijd toonaangevende webinars streamen.

Partnerships
Bent u of is uw onderneming actief binnen prefabricage, industrieel en modulair bouwen? Dan is wellicht een samenwerking interessant. U brengt dan uw bedrijf, product of dienst effectief – en precies zoals u voor ogen heeft – onder de aandacht van een specifiek geïnteresseerd publiek. Afhankelijk van uw eventuele keuze (pitch, content of thema partner), maakt u binnen de kaders van het betreffende webinar aanspraak op spreektijd, zichtbaarheid, content en leads.

Leuk om mee te doen aan de Mobility Meet-Up. Naar aanleiding van het webinar heb ik over 2 weken meteen al een afspraak staan met de adviseur bouwlogistiek van één van de grote gemeenten! Die had ook meegekeken. Er volgen dus nu al leuke dingen uit! 

SANDER HOUTENBOS

DIRECTEUR EN MEDE-EIGENAAR BIJ WEVER BOUWGROEP B.V.