Over Platform PREFAB

"EEN WERELD TE WINNEN"

In de bouw- en renovatiesector wordt volop geïnnoveerd. Logisch, gezien het tekort aan handjes en de gemaakte bouw- en klimaatafspraken. Qua kosten, kwaliteit en digitalisering is nog een wereld te winnen en industrialisatie, modulair bouwen, digitalisering en prefabricage spelen daarbij een belangrijke rol. Zij maken sneller, efficiënter en minder foutgevoelig bouwen en renoveren mogelijk.

Platform PREFAB is het platform voor samen slimmer ontwerpen, bouwen en installeren
Platform PREFAB is de organisator van de jaarlijkse vakbeurs PREFAB, initiatiefnemer van de opleiding Prefabricage, Modulair en Industrieel bouwen (PMI), uitgever van het PREFAB Jaarboek en de maandelijkse prefab nieuwsbrief en producent van prefab-gerelateerde webinars. 

“De ontwikkelingen rondom prefabricage en modulaire - en industriële bouw veranderen de bouw volledig, maar zijn desondanks de afgelopen jaren onvoldoende zichtbaar geweest. Met Platform PREFAB dragen wij bij aan het vergroten van de kennis op dit vlak, waarbij we inzoomen op specifieke thema’s, innovaties en projecten in de spotlight zetten en de ontwikkelingen die bedrijven doormaken ondersteunen.”

VAKBEURS

Vakbeurs en kennisplatform voor koploper in off-site bouwen en renoveren. Het jaarlijkse ontmoetingsmoment

JAARBOEK

Het jaarlijkse inspirerende naslagwerk met visies, uitgelichte projecten, onderzoek en een bedrijvenoverzicht

OPLEIDING

Opleiding Prefab, Modulair en Industrieel bouwen (PMI) in samenwerking met Stichting SKOOB

WEBINARS

Gedurende het jaar toonaangevende webinars

54EVENTS

Platform PREFAB is een initiatief van 54events, sinds 2009 organisator van B2B events in het kader van de energietransitie. 54events brengt vraag en aanbod samen, biedt young professionals en start-ups een podium en faciliteert kennismaking en -deling.